flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча зустріч в. о. голови Васильківського районного суду Дніпропетровської області з представниками Васильківського РС філії Державної установи « Центр пробації» у Дніпропетровській області

08 серпня 2018, 10:09

               В. о. голови Васильківського районного суду Дніпропетровської області Битяк Ігор Григорович 06.07.2018 року провів робочу зустріч з співробітниками Васильківського РС філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області з приводу реалізації пробаційних програм стосовно осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, п. 12 Порядку розроблення та реалізації пробаційних програм, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розроблення та реалізації пробаційних програм» від 18.01.2017 № 24 та п. 2 наказу Міністерства юстиції України «Про затвердження Переліку заходів щодо реалізації пробаційних програм».


         Метою застосування пробаційних програм до суб’єктів пробації є досягнення позитивних змін у поведінці суб’єктів пробації шляхом розвитку та підтримки у нього навичок конструктивного та критичного мислення, формування навичок рефлексії, а також сприяння розвитку соціально прийнятих норм поведінки, саморегуляції психоемоційних станів, управління гнівом та агресивною поведінкою, ефективного самоконтролю, усвідомлення необхідності стратегій зменшення шкоди від вживання психоактивних речовин.

 

Прес-служба

Васильківського районного суду

Дніпропетровської області